Particulier

Ga je je badkamer renoveren of heb je een lekkage? Ben je tijdelijk minder mobiel als gevolg van een blessure? Geen paniek. Blijf zonder zorgen in je eigen woning douchen met onze SaniBox.

In overleg met jou installeert een van onze ervaren monteurs de douche daar waar het voor jou het beste past. Of dit nu in de ( bij- ) keuken, garage, tuin of op de zolder is. Jij hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest!

Spoedbezorging is mogelijk bij ons!

1
Kies uw huurpakket of laat u door onze mensen vrijblijvend adviseren.
2
Kies de gewenste datum voor bezorging van de Nooddouche door heel Nederland en België.
3
De installateur komt op de afgesproken datum en installeert de nooddouche inclusief alle aansluitingen.
4
Einde huurperiode? Dan halen we de Nooddouche weer bij u op.

Zakelijk

Wil je jouw klant maximaal comfort en de juiste service bieden? Verzorg je klein- of grootschalig onderhoud? Bekijk hier onze mogelijkheden.

Je hebt een badkamer verkocht aan je klant en je wilt zorgen dat deze maximaal ontlast wordt? Doordat wij een partnership aangaan met je, zorgen wij ervoor dat jouw klant simpelweg zonder zorgen kan blijven douche gedurende de complete renovatie. Zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken.

Woningen zijn er heden ten dagen helaas niet in overvloed. Maar bewoners eisen wel meer en meer. Verzorg je voor jouw opdrachtgever het onderhoud, zowel klein- als grootschalig? Zorg dan dat de bewoners zoveel mogelijk ondersteund worden. Een sanitaire voorziening is uiteraard een van de basisbehoeften. Douche Simpel regelt dit voor je. Informatievoorziening tot aan complete planningen, wij organiseren het met je zodat de renovatie zo soepel mogelijk verloopt.

Calamiteiten zit niemand op te wachten. Ook verzekeringsmaatschappijen niet. Werk je ( in ) direct voor een maatschappij? Zorg ervoor dat de gevolgschade voor je opdrachtgever zo beperkt mogelijk blijft door Douche Simpel in te schakelen. Bewoners kunnen met onze oplossing gewoon blijven douchen, waarmee het defect met rust wordt gelaten en op vakkundige wijze door jou opgelost kan worden.

Events

Op zoek naar een multifunctionele oplossing voor jouw bezoekers of wil je je crew maximaal faciliteren? Kijk dan verder.

Doordat onze douches flexibel en op elk gewenste locatie te monteren zijn, kunnen wij een sanitaire voorziening verzorgen waar anderen dat niet kunnen. Geen grote ( douche- ) containers of wagens, maar comfortabele en privacy biedende douchecabines op de gekste plekken. Of het nu voor de bezoekers zelf is of voor jouw crew, wij regelen het. In samenspraak met onze projectmanager kun je een en ander inrichten, zoals jij dat wilt. Zélfs met gepersonaliseerde cabines!