Nooddouche huren in Nederland

Het is ons doel om onze klanten volledig te ontzorgen

Douche Simpel B.V. is begonnen als verhuurder van tijdelijke douchecabines. Door ons brede netwerk en klantenbestand, onderscheiden we ons tegenwoordig op meerdere vlakken. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt verzorgen wij tijdelijke oplossingen.

Douche Simpel B.V. voorziet haar klanten van de meest solide en privacy biedende oplossing. Het is ons doel om onze klanten volledig te ontzorgen. U  kunt bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er met name voor dat onze producten ook bij u binnen geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.

Met ons team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor uw bedrijfsmatige vraagstukken, staan wij te allen tijde voor u klaar. Een tijdelijke douche huren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Douche Simpel voor bedrijven

Douche Simpel B.V. werkt samen met diverse gerenommeerde bedrijven. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de renovatie of verkoop van badkamers? Of wilt u uw klanten extra service verlenen door het aanbieden van een tijdelijke douche of toilet? Dan is een samenwerking wellicht interessant voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Douche Simpel B.V.

  • Transparante prijzen.
  • U wordt volledig ontzorgd. Wij bezorgen, plaatsen en halen de producten weer op.
  • Onze producten kunnen inpandig geplaatst/ gebruikt worden (ook op verdiepingen). U hoeft dus niet meer naar buiten.
  • Kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Ons team op de binnendienst is u graag van dienst.
  • Bedrijfsmatige klanten hebben 1 vast aanspreekpunt, waarmee specifieke wensen besproken kunnen worden.