Douchesimpel, een unieke demontabele ontwerp

B x L x H (1 x 1,2 x 2,25 m)

Door het unieke demontabele ontwerp van onze cabine hoeft u geen rekening te houden met een beperkte doorgang en kan uw tijdelijke douche op elke gewenste locatie worden geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen, is een reservering te plaatsen en wij regelen de rest.

Tijdelijke douche op zolder

Beschikbare ruimte

B x L x H (1 x 1,2 x 2,25 m)

Voor de montage van de cabine zijn  de bovenstaande afmetingen vereist. Wat betreft de locatie van douche is de afstand tot de afvoer (+/- 5 meter) bepalend.
Voorbeelden van locaties zijn de garage, tuin, keuken, slaapkamer of zolder.
Gezien het feit dat de douche in onderdelen wordt aangeleverd, is een beperkte doorgang geen enkel probleem.

Wateraanvoer

(+/- 10 m)

De aanvoerslang wordt gekoppeld aan een kraan die binnen een straal van 10 m beschikbaar is. Met onze meegeleverde accessoires wordt de slang bevestigd door middel van een slangkoppeling die, wanneer u geen gebruik maakt van de douche kan worden los geklikt. Hierdoor kunt u de kraan blijven gebruiken.

Koudwaterkraan
Wanneer de aanvoerslang op een koudwaterkraan is aangesloten wordt het water verwarmt door middel  van onze meegeleverde warmwatervoorziening. Deze voorziening werkt op stroom en heeft als voordeel dat u onbeperkt kunt blijven douchen en dat u geen last heeft van een opwarmtijd.

Mengkraan, thermostaatkraan
Wanneer de aanvoerslang op een meng- of thermostaankraan aangesloten is, heeft u geen warmwatervoorziening nodig.

Waterafvoer

(+/- 5 m)

De afvoerslang wordt op een afvoer aangesloten die binnen een straal van 5 m beschikbaar is.
Als afvoer kan gebruik worden gemaakt van  de wasbak, hemelwaterafvoer of de afvoer van de wasmachine.
Door het gebruik van een meegeleverde afvoerpomp is ook een hoger gelegen afvoer geen enkel probleem. De diameter van onze afvoerslang is 32 mm.

Verbruik warmwatervoorziening

(16 Ampère, 3,5 kWh)

Wanneer de douche wordt aangesloten op een koudwaterkraan wordt het water verwarmt a.d.h.v. van onze warmwatervoorziening. Deze is voorzien van 2 stroomkabels die beide dienen te worden aangesloten op een geaard stopcontact. Door het gevraagde vermogen (2 x 16 Ampère, 3,5 kW) dienen er 2 stroomgroepen beschikbaar te zijn. Eén onbelaste (vrije) stroomgroep met randaarding en daarnaast een tweede geaarde stroomgroep die wel belast mag zijn.