Nooddouche

Partnership voor badkamerspecialisten en aannemers

Door een partnerschap aan te gaan met Douche Simpel, kun je jouw klanten iets extra’s bieden.
Je neemt namelijk de zorg voor de douchevoorzieningen tijdens de renovatie uit handen, terwijl je tegelijkertijd hun comfort maximaliseert. Hiermee onderscheid je jezelf als badkamerspecialist of aannemer en stijgt de klanttevredenheid.
Douche Simpel heeft inmiddels al geruime tijd samenwerkingen met een aantal grote Nederlandse bedrijven zoals Hornbach, De Mandemakers Groep en woningcorporaties.

Plaats of renoveer jij met jouw bedrijf regelmatig badkamers? Profiteer dan ook!

Wij nemen alles uit handen

Woningen zijn kostbaar en bewoners stellen steeds hogere eisen. Als bedrijf dat onderhoud verzorgt (zowel klein- als grootschalig), is het daarom belangrijk om bewoners zoveel mogelijk te faciliteren tijdens renovaties.
Douche Simpel neemt deze zorg mede uit handen door te zorgen voor tijdelijke douchevoorzieningen. Vanaf het eerste contact met de klant tot aan het installeren en ophalen van de douche na de verbouwing, staan wij garant voor een vlekkeloze service.

Onze monteurs bezorgen, plaatsen en installeren de douche op locatie, waardoor jij je kunt concentreren op andere aspecten van de verbouwing. Dit betekent minder tijdsdruk, doordat jouw klant toch kan blijven douchen.

  • Binnen no time een nooddouche of toilet bezorgd
  • Wij nemen concat op met de bewoners
  • Wij bezorgen, plaatsen, installeren en halen de douche weer op

Beperk gevolgschade bij calamiteiten

Niemand zit te wachten op calamiteiten en zeker een bewoner niet. Werk je direct of indirect voor een verzekeringsmaatschappij? Schakel Douche Simpel in om de gevolgschade van bijvoorbeeld een lekkage te beperken en verdere complicaties te voorkomen.
Met onze tijdelijke douchevoorzieningen kunnen bewoners direct beschikken over een alternatieve sanitaire voorziening, waardoor het defect met rust wordt gelaten en jouw bedrijf de schade op een vakkundige wijze kan oplossen.

Sani-Box: douche
Sani-Box: douche