Douche installatie

Ja! Onze douches zijn waterdicht en kunnen daardoor in principe overal staan. Bij het uitstappen raden wij aan een badmat of een handdoek voor de douche te leggen om eventuele waterdruppels van het uitstappen op te kunnen vangen.

Het enige wat wij van u vragen is dat er iemand thuis is om ons binnen te laten. Verder is het voor onze installateurs prettig dat de gewenste locatie is vrijgemaakt van spullen, zodat er direct kan worden begonnen met het monteren en installeren van de cabine.

De douchecabine heeft een montage en installatie tijd van enkele minuten. Echter dienen de spullen naar de gewenste locatie worden gebracht en dient er een instructie en betaling te worden verricht. Al met al houden wij rekening met een totale tijd van een uur bij het installeren en een half uur bij het demonteren en weer ophalen van de cabine.

De douchecabine is aan de bovenkant gesloten. De daken zijn van een kunststof gemaakt die enkel het licht doorlaat zodat wanneer de douche in de tuin of op een privacy gevoelige locatie wordt gemonteerd, uw privacy is gewaarborgd.

Door het unieke demontabele ontwerp van onze producten hoeft u geen rekening te houden met een beperkte doorgang en kunnen deze op elke gewenste locatie worden gemonteerd.

Het grote voordeel van onze warmwatervoorziening is dat u onbeperkt, warm kunt blijven douchen. Onze installateur stelt het apparaat in op 38 graden en u kunt ongestoord blijven douchen zonder rekening te houden met een beperkte douchetijd.

Doordat de douchecabine volledig kan worden gesloten kan deze prima buiten staan. Het dak van de cabine is gemaakt van een kunststof welke enkel het licht doorlaat zodat uw privacy is gewaarborgd. Verder is het mogelijk om de douchecabine te koppelen met een kleedruimte zodat u zichzelf in alle rust kunt omkleden.
Let wel: vanwege vorstgevaar plaatsen wij in de wintermaanden in principe niet buiten. Dit vanwege het feit dat de apparatuur kapot kan vriezen. Indien er geen ( verwarmings- ) apparatuur t.b.v. het water gebruikt hoeft te worden ( de aanvoer van het water komt bijvoorbeeld via een bestaande mengkraan en afvoer zit nabij ) kunnen hier uitzonderingen voor gemaakt worden.

De afmetingen van onze nooddouche zijn 89 cm x 89 cm x 205 cm (b x l x h). Voor het opbouwen van de tijdelijke douche is een minimale ruimte nodig van 100 cm x 120 cm x 225 cm (b x l x h).

Op basis van de gedeelde informatie op de website vragen wij de mensen een inschatting te maken op welke locatie de cabine geplaatst dient worden. Op het moment dat er een locatie is vastgesteld verzamelen wij deze info en gaan wij na of dit inderdaad mogelijk is. Het is in de praktijk gebleken dat dit in 99% van de gevallen werkt. Mocht het nu zijn dat er toch iets over het hoofd is gezien kunnen wij altijd nog uitwijken naar een andere locatie. Ook op locatie kan onze installateur u hierbij prima adviseren.

Ja, onze douche heeft een deur die volledig af te sluiten is (met een magneetstrip). Hierdoor verminderen wij vochtuitstoot en zorgen wij voor optimale privacy.

Als er geen afvoerpuntje binnen 5+/- meter aanwezig is, wordt het afvalwater door middel van een afvoerpomp weggepompt. De afvoerslang wordt vervolgens aangesloten op een afvoer zoals een wasmachine afvoer, cv afvoer, wasbak of hemelwaterafvoer.

Leveren & ophalen

Wanneer de douche eerder opgehaald dient te worden dan gepland zullen wij er alles aan doen om dit mogelijk te maken. Echter zijn wij wel afhankelijk van onze planning. Let op: wij doen niet aan restitutie ( hoge uitzonderingen daargelaten ).

Voor het behoud van onze producten vragen wij onze klanten om de gehuurde artikelen schoon op te leveren. Ondanks dat de gehuurde producten bij ons depot worden gereinigd komt dit de hygiëne sterk ten goede.

Onze douchecabines, inclusief alle onderdelen worden afzonderlijk gereinigd na elke verhuurbeurt. Dit vindt plaats bij ons depot. In het kader van de hygiëne vragen we onze klanten de douchecabine schoon op te leveren.

Wij laten altijd een sprayfles sanitairreiniger achter die speciaal is ontwikkeld om kalkopbouw te voorkomen, huidvetaanslag te verwijderen en de douche weer fris te laten ruiken.

Reserveren & betaling

Op onze website kunt u onze producten direct reserveren. Op de basis van de gewenste periode worden de prijzen direct getoond. Op het moment dat de reservering is verstuurd komen wij hier zo spoedig mogelijk op terug en wordt er een definitieve afspraak gemaakt.

Wij adviseren u om onze producten minimaal 2 weken van te voren te reserveren. Later kan wel, echter loopt u dan het risico dat er afgeweken dient te worden van de gewenste reserveringsdata.

Verlengen van de huurperiode is geen enkel probleem. Wij bij Douche Simpel begrijpen als geen ander dat niet elke verbouwing of renovatie vlekkeloos verloopt. Voor elke verlengperiode betaald u € 19,99 bovenop ons weektarief van € 67,50 per week. De betaling vindt op rekening plaats.

Waarbij in de markt kosten worden berekend voor borg, transport, bezorging, installatie of het gebruik van accessoires doen wij dit niet. De prijzen die op onze site staan zijn de uiteindelijke tarieven zodat u niet voor verrassingen komt staan.

Wanneer ons product naar wens is geïnstalleerd vindt de betaling plaats aan de hand van een pintransactie. Voor bedrijven vindt dit op rekening plaats.

Staat uw vraag er niet bij? Dan helpen we u graag verder