Wij zijn verheugd om het jaar te beginnen met een frisse look!

Na maanden van ontwerpwerk, presenteren wij met trots ons gloednieuwe logo, dat de essentie van Douche Simpel weerspiegelt. Het beeldmerk, een sierlijke druppel, symboliseert niet alleen water, maar ook de eenvoud, helderheid en kwaliteit waar Douche Simpel voor staat.

Waarom deze verandering?

Ons nieuwe logo weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan innovatie en het streven naar eenvoudige, comfortabele oplossingen voor al onze klanten. Door dit continue streven, hebben we samen al een enerverende reis mogen maken.

Waar we in 2016 gestart zijn met het helpen van particulieren bij de verbouwing van hun badkamer en dit het grootste deel van onze klanten vormde, ondersteunen we tegenwoordig complete woonwijken samen met onze bouw-/ renovatiepartners, de zorgsector, humane vraagstukken en nationale & internationale evenementen.

Maar zéker ook nog altijd de individuen die ons nodig hebben tijdens hun (verbouwings-)werkzaamheden. Met net zoveel toewijding als waar we ooit mee gestart zijn.

De introductie van ons nieuwe logo markeert een nieuw hoofdstuk in onze missie om comfort en kwaliteit te bieden aan al onze klanten.

Douche Simpel logo 2016
Douche Simpel logo 2018
Douche Simpel logo 2019