Hoe Douche Simpel gemeentes gaat ondersteunen bij de naleving van de Spreidingswet

Nederland staat voor en nieuwe uitdaging nu de Spreidingswet is aangenomen. Deze wet is gericht op een gelijkmatige verspreiding van vluchtelingen over het land en legt een verantwoordelijkheid op de schouders van alle gemeentes om meer mensen op te vangen. Dit betekent niet alleen een toename in het aantal vluchtelingen dat opgevangen moet worden, maar ook een vraag naar geschikte locaties waar zij een veilig onderkomen kunnen vinden.

In dit kader speelt Douche Simpel een cruciale rol om te zorgen voor passende faciliteiten die voldoen aan de behoeften van deze mensen die worden opgevangen. Douche Simpel begrijpt de urgentie en ondersteunt gemeentes bij het bieden van adequate sanitaire oplossingen.

Met onze ruime ervaring in het verzorgen van zowel grote (> 1.000 personen) als kleine (25 – 100 personen) projecten, zorgen we ervoor dat iedereen in een comfortabele omgeving kan douchen.

Lees hier meer over ons project waar we 10 douche + kleedruimte combinaties hebben geïnstalleerd voor een Nederlandse overheidsinstelling.

Douches voor spreidingswet
Douches voor tijdelijke opvang van de Spreidingswet

Snelheid en flexibiliteit

Snelheid en flexibiliteit zijn essentieel in deze situaties. Het opzetten van een opvanglocatie moet vaak snel gebeuren en evenzo snel weer worden afgebroken wanneer deze niet meer nodig is. Dankzij onze grote voorraad en ons flexibele team van installateurs kunnen sanitaire oplossingen snel worden opgezet en afgebroken.
Onze mobiele douches en douche- kleedcombinaties t.b.v. privacy zijn flexibel inzetbaar en kunnen snel worden geïnstalleerd op vrijwel alle locaties binnen een gemeente.

Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing nu de Spreidingswet ervoor zorgt dat ook jouw gemeente vluchtelingen moet opvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!