Tijdelijke douche op zolder

Badkamer verhuur voor een noodsituatie

Ook als je door een verbouwing tijdelijk de badkamer niet kunt gebruiken hebben wij mobiele badkamers klaarstaan. Niemand vindt het natuurlijk fijn om regelmatig gebruik te maken van de douche van anderen. Bij Douche Simpel kun je terecht voor het huren van een badkamer. Wij zorgen ervoor dat de badkamer bij jou thuis wordt geplaatst en opgehaald. Tijdelijke badkamer verhuur is iets wat steeds populairder aan het worden is, zeker met de badkamers die wij klaar hebben staan. Dit zijn volledig uitgeruste badkamers waar je lekker kunt douchen.

dubbele nooddouche in tuin geïnstalleerd

Compacte tijdelijke badkamer

Heb je een tijdelijke badkamer nodig doordatje geen gebruik kunt maken van je eigen badkamer? Wat de reden ook is, wij zorgen er graag voor dat je zonder problemen in jouw eigen huis kunt douchen. Bij ons kun je snel en voordelig een tijdelijke mobiele badkamer huren. Een badkamer die van alles is voorzien, die je kunt huren voor zolang als je deze nodig hebt. Heb je binnenshuis niet voldoende plek voor onze tijdelijke badkamer? De mobiele douche kan ook buitenshuis geïnstalleerd worden tijdens de verhuur van de portable badkamer cabine.

Portable badkamer huren

Wanneer je gebruik wilt maken van het huren van een portable badkamer, dan kunt je zelf je eigen badkamer samenstellen. De belangrijkste sanitaire voorzieningen zijn bij ons te huur. Heb je tijdelijk geen toilet? Een toiletcabine is dan een welkome aanvulling om toch comfortabel van een toilet gebruikt te kunnen maken. Ook het douchen zal erg gemist worden als je jouw badkamer aan het verbouwen bent. Wanneer je een douchecabine huurt, hoef je je dagelijkse douche ook tijdens de verbouwing niet te missen. Het is uiteraard ook mogelijk om een combinatie tussen verschillende sanitaire voorzieningen te huren. Om nog meer privacy te creëren, kun je ook een bijpassende kleedcabine huren. je bent dan wel verstoken van je eigen badkamer, maar met een portable badkamer van Douche Simpel hoef je niets te missen.

Tijdelijke badkamer huren bij Douche Simpel

We vinden het heel belangrijk om de beste service en de hoogste kwaliteit te leveren. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment, zodat je er op kunt rekenen dat je een tijdelijke badkamer kunt huren en geleverd krijgt die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Je kunt de tijdelijke badkamer cabine verhuur heel eenvoudig zelf regelen. Je bepaalt zelf waar je de portable badkamer wilt plaatsen, want veel is mogelijk. De demontabele cabine kan door het compacte formaat heel gemakkelijk op iedere plek in jouw woning geplaatst worden. En wanneer je geen plek binnenshuis hebt, dan is de cabine ook heel gemakkelijk buiten in de tuin te plaatsen. Voor een portable wc heb je zelfs geen water-aanvoer of riool-afvoer nodig, enkel voor de douche is een aansluiting in de buurt vereist.

tijdelijke douche in grote open keuken geplaatst

Een mobiele badkamer geschikt voor elke plek in huis

Wanneer je behoefte hebt aan een tijdelijke badkamer, kun je eenvoudig een mobiele badkamer huren. Via onze website kun je direct een badkamer reserveren. Hier geef je zelf aan welke componenten je wil huren. Je kunt kiezen uit een douche, kleedruimte en/of toilet.

Houd er rekening mee dat er voor het plaatsen van een mobiele douche een minimale ruimte van 1m x 1,2m x 2,25m (l x b x h) beschikbaar dient te zijn. Voor de verdere aansluitmogelijkheden kun je onze informatiepagina bezoeken, veelgestelde vragen bekijken of gemakkelijk contact met ons opnemen.

  • Direct te reserveren
  • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
  • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
  • Door heel Nederland leverbaar
  • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
  • Pinnen bij levering