Douche Simpel RTL

Mobiele badkamer

Wat is een mobiele badkamer

Gaat u uw badkamer verbouwen? Organiseert u een evenement? Kunt u door een blessure of ziekte de trap niet meer op en beschikt u niet over een douche op de begane grond? Dit zijn slechts enkele situaties waarbij u het huren van een mobiele badkamer kunt overwegen.
Door het demontabele ontwerp kan onze badkamer, bestaande uit een douche, eventueel aangevuld met een toilet en/of kleedruimte, bij u in huis geplaatst worden. Meer vragen over een mobiele badkamer huren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele badkamer verhuur door Douche Simpel

Douche Simpel is een jong bedrijf , met als doel het ontzorgen van haar klanten. Een andere belangrijke waarde is hygiëne. Wij zeggen dan ook niet voor niets, u hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest!

Onze mobiele badkamer verhuur is de oplossing om vervelende situaties zoals douchen bij de buren of op de sportvereniging te voorkomen. Daarnaast kunnen onze douche, kleedruimte en/of toilet in vrijwel iedere ruimte geplaatst worden.
Onze mobiele badkamer is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt door onze eigen installateurs geplaatst. Doordat wij werken met all-in prijzen hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

De laatste stap, een mobiele badkamer huren

Wanneer u behoefte heeft aan een tijdelijke badkamer, kunt u eenvoudig een mobiele badkamer huren. Via onze website kunt u direct een badkamer reserveren. Hier geeft u zelf aan welke componenten u wil huren. U kunt kiezen uit een douche, kleedruimte en/of toilet.

Houd er rekening mee dat er voor het plaatsen van een mobiele douche een minimale ruimte van 1m x 1,2m x 2,25m (l x b x h) beschikbaar dient te zijn. Voor de verdere aansluitmogelijkheden kunt u onze informatiepagina bezoeken.

Lees meer

U hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest!

  • Direct te reserveren
  • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
  • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
  • Door heel Nederland leverbaar
  • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
  • Pinnen bij levering

Het werkt simpel

  • 1. Kies een product
  • 2. Selecteer de gewenste huurperiode
  • 3. Reserveer uw sanitaire oplossing
Rob Geus

“ Een zeer gemakkelijke oplossing tijdens alle renovatie werkzaamheden! Erg vriendelijk personeel, waarbij alles perfect werd uitgelegd. Daarnaast heeft Douche Simpel het hygiënische aspect prima voor elkaar. Al met al, werd ik hier vrolijk van! “

Rob Geus

Onze klanten

  • Prima oplossing tijdens verbouwing van de badkamer. Gewoon thuis kunnen douchen is toch het prettigst. Service van Douche Simpel is uitstekend! Ik ben heel tevreden!

    Wilna Middelman
    Sani-Box: douche
  • DoucheSimpel maakt de verbouwing van onze badkamer een stuk aangenamer! Goede levering en service en het werkt echt `` Simpel``. Bedankt voor de ideale oplossing!

    Edwin & Els van Gorp
    Sani-Box: douche
  • Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben we een douchecabine gehuurd. Wel zo prettig, van niemand afhankelijk en douchen wanneer je maar wilt. Dit tot volle tevredenheid, kan het iedereen aanbevelen. Service van Douchesimpel is uitstekend, reageren heel snel en vooral zeer vriendelijk.

    Wim van der Woude
    Sani-Box: douche
  • Superhandige oplossing voor als je zonder badkamer zit. Wij hebben er veel plezier en gemak van gehad. Douche werkte prima was keurig netjes en schoon. Ook niet onbelangrijk was de douchestraal die was ook hartstikke goed. Mensen binnen het bedrijf zijn ook top. Komen afspraken na werken erg netjes zijn ook voorzichtig met plaatsen en weer ophalen van de cabine. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij dit anderen zeer zeker aan! Douchesimpel bedankt!!

    Laura van Vliet
    Sani-Box: douche
  • Bij aanvang van de verbouwing van de badkamer hoorden we van DoucheSimpel. Binnen enkele dagen stond er een heerlijke douche-cabine in de garage. Slang aan de buitenkraan, afvoer met een lange slang zo in de wasbak en elke dag een warme douche, en net zo lang eronder staan als je wilt. De verbouwing liep iets uit en in goed overleg met weinig kosten konden we bijhuren. Prima oplossing, Prima service, heel blij mee.

    Rien van Beek
    Sani-Box: douche
  • Echt een super oplossing! Met je badjas en je slippers en je handdoekje naar buiten om heerlijk buiten te douchen Echt helemaal top!

    Sharon Fransen
    Sani-Box: douche

In de media