Tijdelijke douche op zolder

Mobiele douche

Als je op zoek bent naar een tijdelijke verplaatsbare douchecabine voor bijvoorbeeld een verbouwing, dan bieden onze verplaatsbare douchecabines de ideale oplossing. Onze cabines zijn snel en eenvoudig te installeren en bieden de privacy en het comfort van een vaste douchecabine.

Onze verplaatsbare douchecabines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, van eenvoudige cabines tot luxe cabines met allerlei extra’s. Bovendien zijn al onze douchecabines gemakkelijk te huren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de installatie en demontage ervan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze verplaatsbare douchecabines jouw verbouwingsproject of tijdelijke sanitaire behoefte kunnen vereenvoudigen.

Mobiele buitendouches en douchecabines

Op zoek naar een mobiele douche of douchecabine voor buiten? Bij Douche Simple ben je aan het juiste adres! Wij verhuren verschillende soorten mobiele douches en douchecabines die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je altijd en overal genieten van een verfrissende douche. Bij ons kun je terecht voor de huur van mobiele buitendouches, douchecabines en nooddouches. Onze verplaatsbare douches en douchecabines zijn van hoge kwaliteit en voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals warm en koud water, een afvoer en een afgesloten ruimte voor de nodige privacy.

Of je nu op zoek bent naar een mobiele douchecabine voor een renovatieproject, een douchecabine die snel is in opbouw of een nooddouche voor een tijdelijke verblijfplaats, Douche Simple heeft de juiste oplossing voor jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mobiele buitendouches en douchecabines.

tijdelijke douche geplaats in een keuken

Nooddouche verhuur

Onze mobiele douchecabines zijn van hoge kwaliteit en bieden het comfort van een normale douche. U huurt bij ons niet alleen de douchecabine, maar wij verzorgen ook de installatie en het onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u zich richten op andere zaken. Bij Douchesimpel.nl kunt u terecht voor verschillende soorten mobiele douchecabines. Zo hebben wij een ruim assortiment aan nooddouches en verplaatsbare douchecabines, die allemaal voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Wij bieden oplossingen voor zowel binnen als buiten, en hebben zelfs douchewagens beschikbaar voor grote evenementen. Heeft u tijdelijk een douchecabine nodig voor een verbouwing of renovatie? Dan bieden wij de ideale oplossing met onze tijdelijke bouw douchecabines. Deze zijn snel en eenvoudig te installeren en bieden het comfort van een normale douche.

dubbele nooddouche in tuin geïnstalleerd

Meer weten over tijdelijke douchecabine verhuur?

Ben je op zoek naar een tijdelijke douchecabine of douchewagen voor bijvoorbeeld een verbouwing, renovatie? Wij verhuren diverse soorten mobiele douches en douchecabines, geschikt voor iedere situatie. Voor het huren van een nooddouche, mobiele douchecabine, een bouw douchecabine of tijdelijke douchecabine bent u bij Douchesimpel.nl aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en staan garant voor een uitstekende service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Direct te reserveren
  • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
  • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
  • Door heel Nederland leverbaar
  • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
  • Pinnen bij levering