Douche Simpel RTL

Mobiele nooddouche

Mobiele nooddouche voor een langere periode

Mobiele nooddouches huurt u eenvoudig voor een langere periode. Neemt uw revalidatie een tijd in beslag of gaat de verbouwing van uw woning toch enige tijd duren? Wij garanderen u uw eigen warme douche tijdens deze periode. Uniek aan onze douchevoorziening is dat deze ook binnen geplaatst kan worden, ook op moeilijk te bereiken etages. Als u beschikt over de onderstaande voorzieningen kunnen wij de douche zonder problemen installeren;
– Een minimale ruimte van 1m x 1,2m x 2,25m (l x b x h);
– Wateraanvoer, koud of warm;
– Waterafvoer, denk aan de wasbak, hemelwater of de afvoer van de wasmachine.

Geen nood met de mobiele nooddouche van Douche Simpel

Mobiele nooddouche huren? Via onze site reserveert u binnen enkele tellen uw eigen douche. Tevens kunt een tijdelijke kleedruimte en/of tijdelijk toilet huren indien nodig. Omdat wij begrijpen dat u liever met andere zaken bezig bent dan mobiele nooddouche verhuur, is het ontzorgen van onze klanten een belangrijk waarde. Douches worden geplaatst en opgehaald binnen een vooraf afgesproken tijdperiode. Verder werken wij met uitsluitend eigen installateurs. Hierdoor garanderen wij dat u dezelfde dag nog kunt douchen.

Douche Simpel maakt mobiele nooddouche verhuur simpel.

Een nieuwe badkamer? Een mobiele nooddouche tijdens uw revalidatie? Of bent u druk met het organiseren van een evenement? Dan nemen wij het sanitaire gedeelte graag op ons.
Vanuit ons kantoor in Eersel regelen wij alles voor u vanaf de bezorging tot het ophaalmoment van de douche. Een mobiele nooddouche huren was nog nooit zo simpel.

Lees meer

U hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest!

 • Direct te reserveren
 • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
 • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
 • Door heel Nederland leverbaar
 • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
 • Pinnen bij levering

Het werkt simpel

 • 1. Kies een product
 • 2. Selecteer de gewenste huurperiode
 • 3. Reserveer uw sanitaire oplossing
Rob Geus

“ Een zeer gemakkelijke oplossing tijdens alle renovatie werkzaamheden! Erg vriendelijk personeel, waarbij alles perfect werd uitgelegd. Daarnaast heeft Douche Simpel het hygiënische aspect prima voor elkaar. Al met al, werd ik hier vrolijk van! “

Rob Geus

Onze klanten

 • Prima oplossing tijdens verbouwing van de badkamer. Gewoon thuis kunnen douchen is toch het prettigst. Service van Douche Simpel is uitstekend! Ik ben heel tevreden!

  Wilna Middelman
  Sani-Box: douche
 • DoucheSimpel maakt de verbouwing van onze badkamer een stuk aangenamer! Goede levering en service en het werkt echt `` Simpel``. Bedankt voor de ideale oplossing!

  Edwin & Els van Gorp
  Sani-Box: douche
 • Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben we een douchecabine gehuurd. Wel zo prettig, van niemand afhankelijk en douchen wanneer je maar wilt. Dit tot volle tevredenheid, kan het iedereen aanbevelen. Service van Douchesimpel is uitstekend, reageren heel snel en vooral zeer vriendelijk.

  Wim van der Woude
  Sani-Box: douche
 • Superhandige oplossing voor als je zonder badkamer zit. Wij hebben er veel plezier en gemak van gehad. Douche werkte prima was keurig netjes en schoon. Ook niet onbelangrijk was de douchestraal die was ook hartstikke goed. Mensen binnen het bedrijf zijn ook top. Komen afspraken na werken erg netjes zijn ook voorzichtig met plaatsen en weer ophalen van de cabine. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij dit anderen zeer zeker aan! Douchesimpel bedankt!!

  Laura van Vliet
  Sani-Box: douche
 • Bij aanvang van de verbouwing van de badkamer hoorden we van DoucheSimpel. Binnen enkele dagen stond er een heerlijke douche-cabine in de garage. Slang aan de buitenkraan, afvoer met een lange slang zo in de wasbak en elke dag een warme douche, en net zo lang eronder staan als je wilt. De verbouwing liep iets uit en in goed overleg met weinig kosten konden we bijhuren. Prima oplossing, Prima service, heel blij mee.

  Rien van Beek
  Sani-Box: douche
 • Echt een super oplossing! Met je badjas en je slippers en je handdoekje naar buiten om heerlijk buiten te douchen Echt helemaal top!

  Sharon Fransen
  Sani-Box: douche

In de media