Tijdelijke douche op zolder

Voordelen mobiel toilet huren

Wanneer u kiest voor een tijdelijk toilet van Douche Simpel, kunt u op dezelfde manier genieten van het comfort en privacy als u gewend bent. Onze mobiele wc wordt namelijk altijd geplaatst in een cabine die ook aan de bovenkant gesloten is. U heeft daardoor alle privacy. Dit is ook het geval als u de portable wc in uw tuin laat plaatsen. Doordat de bovenkant van kunststof is, valt er ook voldoende daglicht in de cabine. Verder is er geen wateraansluiting en rioolafvoer nodig. Dit is wel zo handig en zorgt ervoor dat uw tijdelijke toilet in vrijwel alle ruimtes geplaatst kan worden!

Tijdelijk toilet huren bij Douche Simpel

Wat ook de reden is dat u tijdelijk geen toilet tot uw beschikking heeft, bij Douche Simpel is het huren van een mobiele wc snel geregeld. Online kunt u uw verplaatsbare wc gemakkelijk reserveren. U geeft aan hoe lang u verwacht zonder wc te zitten. Dit kan een week zijn, maar ook meerdere weken. Uw goed gereinigde en hygiënisch portable wc wordt vervolgens door de vakkundige monteurs op de afgesproken datum gebracht en geïnstalleerd. Na de huurperiode wordt het verplaatsbare toilet weer bij u opgehaald. In de tussentijd kunt u genieten van het comfort van uw portable wc. Valt uw toilet onverwachts uit en wilt u met spoed een tijdelijk toilet huren? Ook dit is mogelijk bij Douche Simpel. Binnen één week zult u dan al kunnen genieten van het comfort van een toilet. Uiteraard wordt ook hier de mobiele wc bij u gebracht, gemonteerd en na de verhuurperiode weer bij u opgehaald.

dubbele nooddouche in tuin geïnstalleerd

Portable toilet huren bij Douche Simpel

Bij het huren van een portable toilet kunt u kiezen voor een droogtoilet en cassettetoilet. Bij een droogtoilet wordt gebruikgemaakt van lid bags. Deze bag kan reukdicht gesloten worden en bij het huisafval geplaatst worden. Kiest u voor een cassettetoilet, dan is deze voorzien van een reservoir met 150 liter neutraliserende vloeistof, waarmee het tijdelijke toilet doorgespoeld kan worden. Een mobiele wc is dus altijd een hygiënisch alternatief wanneer u het tijdelijk zonder wc moet stellen.

Douche Simpel werkt uitsluitend met eigen installateurs. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat uw mobiele toilet op een juiste wijze wordt opgebouwd en dat u deze direct na plaatsing kunt gebruiken. En dat alles in uw eigen vertrouwde omgeving!

De voordelen van een tijdelijk toilet huren bij Douche Simpel op een rijtje:

  • Direct te reserveren
  • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
  • Zowel binnen- als buitenshuis te plaatsen
  • Door heel Nederland leverbaar
  • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
  • Pinnen bij levering