Douche Simpel RTL

Nooddouche

Wat is een nooddouche

Een nooddouche is een tijdelijke douche die u kunt huren tijdens bijvoorbeeld een verbouwing van een woning of badkamer. Verder worden onze nooddouches vaak gehuurd voor evenementen en tijdens revalidatie. Uniek aan onze nooddouche verhuur is dat deze door het demontabele ontwerp ook binnen geplaatst kan worden. Hierdoor kunt u blijven douchen in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook op moeilijk bereikbare etages, zolderkamers, garages en in keukens. Verder is de nooddouche gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hier bijna geen vuil aan kan hechten.

Nooddouche huren

Of het nu gaat om nooddouche verhuur, toilet verhuur, kleedruimte verhuur of een combinatie van de genoemde producten, wij helpen u graag! Onze producten worden kosteloos in heel Nederland en België bezorgt, geplaatst en opgehaald! Daarnaast garanderen wij een schoon en kwalitatief hoogwaardig product. Onze tarieven voor het bezorgen in België kunt u vinden op onze Belgische website: www.douchesimpel.be.

Douche Simpel

Sanitaire oplossing die eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruikersgemak, dat is waar wij voor staan! Douche Simpel heeft haar bekendheid verworven door de verhuur van tijdelijke douchecabines. Vanuit ons kantoor in Eersel (Nederland) bedienen wij de hele Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast verhuren wij ook steeds vaker andere sanitaire voorzieningen, zoals een kleedruimte of tijdelijk toilet. Ook bij de verhuur van deze producten garanderen wij een schoon en hoogwaardig product!

Heeft u nog vragen? Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de mogelijkheden omtrent het huren van een tijdelijke douche. Een nooddouche huren? Douche Simpel!

Lees meer

U hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest!

 • Direct te reserveren
 • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
 • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
 • Door heel Nederland leverbaar
 • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
 • Pinnen bij levering

Het werkt simpel

 • 1. Kies een product
 • 2. Selecteer de gewenste huurperiode
 • 3. Reserveer uw sanitaire oplossing
Rob Geus

“ Een zeer gemakkelijke oplossing tijdens alle renovatie werkzaamheden! Erg vriendelijk personeel, waarbij alles perfect werd uitgelegd. Daarnaast heeft Douche Simpel het hygiënische aspect prima voor elkaar. Al met al, werd ik hier vrolijk van! “

Rob Geus

Onze klanten

 • Prima oplossing tijdens verbouwing van de badkamer. Gewoon thuis kunnen douchen is toch het prettigst. Service van Douche Simpel is uitstekend! Ik ben heel tevreden!

  Wilna Middelman
  Sani-Box: douche
 • DoucheSimpel maakt de verbouwing van onze badkamer een stuk aangenamer! Goede levering en service en het werkt echt `` Simpel``. Bedankt voor de ideale oplossing!

  Edwin & Els van Gorp
  Sani-Box: douche
 • Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben we een douchecabine gehuurd. Wel zo prettig, van niemand afhankelijk en douchen wanneer je maar wilt. Dit tot volle tevredenheid, kan het iedereen aanbevelen. Service van Douchesimpel is uitstekend, reageren heel snel en vooral zeer vriendelijk.

  Wim van der Woude
  Sani-Box: douche
 • Superhandige oplossing voor als je zonder badkamer zit. Wij hebben er veel plezier en gemak van gehad. Douche werkte prima was keurig netjes en schoon. Ook niet onbelangrijk was de douchestraal die was ook hartstikke goed. Mensen binnen het bedrijf zijn ook top. Komen afspraken na werken erg netjes zijn ook voorzichtig met plaatsen en weer ophalen van de cabine. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij dit anderen zeer zeker aan! Douchesimpel bedankt!!

  Laura van Vliet
  Sani-Box: douche
 • Bij aanvang van de verbouwing van de badkamer hoorden we van DoucheSimpel. Binnen enkele dagen stond er een heerlijke douche-cabine in de garage. Slang aan de buitenkraan, afvoer met een lange slang zo in de wasbak en elke dag een warme douche, en net zo lang eronder staan als je wilt. De verbouwing liep iets uit en in goed overleg met weinig kosten konden we bijhuren. Prima oplossing, Prima service, heel blij mee.

  Rien van Beek
  Sani-Box: douche
 • Echt een super oplossing! Met je badjas en je slippers en je handdoekje naar buiten om heerlijk buiten te douchen Echt helemaal top!

  Sharon Fransen
  Sani-Box: douche

In de media