Douche Simpel RTL

Portable wc

Tijdelijk geen eigen wc meer? Dan is een portable wc een goede vervanging

Een renovatie van de badkamer of toiletruimte kan een grote klus zijn. Hoewel u uitzicht heeft op een mooie nieuwe badkamer, moet u er wel rekening mee houden dat u tijdelijk uw eigen wc niet kunt gebruiken. Voor veel mensen is dit misschien wel de belangrijkste reden om tegen een verbouwing op te zien. Maar dit is heel gemakkelijk te voorkomen door een portable wc te huren. Of uw nieuwe badkamer nu binnen een week geplaatst is of dat u er enkele weken over doet, een portable wc is tijdens u gehele renovatie een goede vervanger van uw eigen vertrouwde wc.

Met portable wc verhuur toch genieten van comfort en privacy

De belangrijkste voorwaarde om van portable wc verhuur gebruik te maken, is dat u op dezelfde manier kunt genieten van het comfort en privacy. Een portable wc wordt altijd geplaatst in een cabine die ook aan de bovenkant gesloten is. U heeft dan ook daadwerkelijk alle privacy. Dit is ook het geval als u de wc in uw tuin plaatst. Doordat de bovenkant van kunststof is, valt er toch voldoende daglicht in de cabine, zodat u van voldoende comfort geniet. Verder is er geen wateraansluiting en rioolafvoer nodig. Dit is wel zo handig en zorgt ervoor dat u erg flexibel bent.

Een portable wc huren bij Douche Simpel?

Waarom zou u een portable wc huren bij Douche Simpel? Douche Simpel is een uniek concept. Het gaat namelijk niet om de vaak smerige standaard bouwtoiletten. Gaat u een portable wc huren bij Douche Simpel, dan betreft dit een demontabel toilet. Hierdoor is de wc op vrijwel iedere plek in uw woning te plaatsen. Verder is de cabine en het toilet van zeer hygiënisch materiaal vervaardigd, zodat het schoonhouden u geen moeite kost. Bij huur van een portable wc zit zelfs een speciaal schoonmaakmiddel inbegrepen. Dit verhoogt het comfort en schoonmaken kost geen enkele moeite.

Lees meer

U hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest!

 • Direct te reserveren
 • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
 • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
 • Door heel Nederland leverbaar
 • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
 • Pinnen bij levering

Het werkt simpel

 • 1. Kies een product
 • 2. Selecteer de gewenste huurperiode
 • 3. Reserveer uw sanitaire oplossing
Rob Geus

“ Een zeer gemakkelijke oplossing tijdens alle renovatie werkzaamheden! Erg vriendelijk personeel, waarbij alles perfect werd uitgelegd. Daarnaast heeft Douche Simpel het hygiënische aspect prima voor elkaar. Al met al, werd ik hier vrolijk van! “

Rob Geus

Onze klanten

 • Prima oplossing tijdens verbouwing van de badkamer. Gewoon thuis kunnen douchen is toch het prettigst. Service van Douche Simpel is uitstekend! Ik ben heel tevreden!

  Wilna Middelman
  Sani-Box: douche
 • DoucheSimpel maakt de verbouwing van onze badkamer een stuk aangenamer! Goede levering en service en het werkt echt `` Simpel``. Bedankt voor de ideale oplossing!

  Edwin & Els van Gorp
  Sani-Box: douche
 • Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben we een douchecabine gehuurd. Wel zo prettig, van niemand afhankelijk en douchen wanneer je maar wilt. Dit tot volle tevredenheid, kan het iedereen aanbevelen. Service van Douchesimpel is uitstekend, reageren heel snel en vooral zeer vriendelijk.

  Wim van der Woude
  Sani-Box: douche
 • Superhandige oplossing voor als je zonder badkamer zit. Wij hebben er veel plezier en gemak van gehad. Douche werkte prima was keurig netjes en schoon. Ook niet onbelangrijk was de douchestraal die was ook hartstikke goed. Mensen binnen het bedrijf zijn ook top. Komen afspraken na werken erg netjes zijn ook voorzichtig met plaatsen en weer ophalen van de cabine. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij dit anderen zeer zeker aan! Douchesimpel bedankt!!

  Laura van Vliet
  Sani-Box: douche
 • Bij aanvang van de verbouwing van de badkamer hoorden we van DoucheSimpel. Binnen enkele dagen stond er een heerlijke douche-cabine in de garage. Slang aan de buitenkraan, afvoer met een lange slang zo in de wasbak en elke dag een warme douche, en net zo lang eronder staan als je wilt. De verbouwing liep iets uit en in goed overleg met weinig kosten konden we bijhuren. Prima oplossing, Prima service, heel blij mee.

  Rien van Beek
  Sani-Box: douche
 • Echt een super oplossing! Met je badjas en je slippers en je handdoekje naar buiten om heerlijk buiten te douchen Echt helemaal top!

  Sharon Fransen
  Sani-Box: douche

In de media