Douche Simpel RTL

Zorgdouche

Wilt u een zorgdouche huren?

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een zorgdouche in uw huis neer te zetten? Bent u zelf zorgbehoevend of woont er iemand in uw huis die (tijdelijk) zorg nodig heeft? Dan is er een aantal dingen om goed rekening mee te houden. Neem bijvoorbeeld het douchen. Iemand die zorg nodig heeft kan over het algemeen niet eenvoudig naar een badkamer boven in huis. Er zal dan een oplossing beneden gerealiseerd moeten worden. Maar het kan zo zijn dat deze faciliteiten al nodig zijn, terwijl de oplossing er nog niet is. Het is dan goed om eens een kijkje te komen nemen bij Douche Simpel. Wij bieden u een oplossing die snel geïnstalleerd kan worden, namelijk een tijdelijke zorgdouche.

Zorgdouche verhuur

Bij Douche Simpel hebben we meerdere oplossingen klaarstaan voor het geval er een tijdelijke douche nodig is. Dit zijn oplossingen die de moeite waard zijn om eens door te nemen. Als wij u een tijdelijke zorgdouche leveren, dan kunt u kiezen voor een ruime cabine die louter bedoeld is om in te douchen. We hebben echter ook cabines die meer mogelijkheden bieden. Zo hebben wij ook een douchecabine met een extra toilet, alsmede een douchecabine met een extra kleedruimte. Elk van deze opties komen wij snel en zonder gedoe voor u neerzetten.

Meer weten over onze zorgdouche?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We hebben al onze mogelijkheden overzichtelijk voor u op onze website staan, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat u extra vragen heeft. U kunt deze altijd even aan ons stellen, we nemen graag de tijd om u van het beste advies te voorzien. Bij Douche Simpel kunt u een zorgdouche huren voor de periode die u zelf wilt, tegen een scherp tarief.

Read more

U hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest!

 • Direct te reserveren
 • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
 • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
 • Door heel Nederland leverbaar
 • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
 • Pinnen bij levering

Het werkt simpel

 • 1. Kies een product
 • 2. Selecteer de gewenste huurperiode
 • 3. Reserveer uw sanitaire oplossing
Rob Geus

“ Een zeer gemakkelijke oplossing tijdens alle renovatie werkzaamheden! Erg vriendelijk personeel, waarbij alles perfect werd uitgelegd. Daarnaast heeft Douche Simpel het hygiënische aspect prima voor elkaar. Al met al, werd ik hier vrolijk van! “

Rob Geus

Onze klanten

 • Prima oplossing tijdens verbouwing van de badkamer. Gewoon thuis kunnen douchen is toch het prettigst. Service van Douche Simpel is uitstekend! Ik ben heel tevreden!

  Wilna Middelman
  Sani-Box: douche
 • DoucheSimpel maakt de verbouwing van onze badkamer een stuk aangenamer! Goede levering en service en het werkt echt `` Simpel``. Bedankt voor de ideale oplossing!

  Edwin & Els van Gorp
  Sani-Box: douche
 • Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben we een douchecabine gehuurd. Wel zo prettig, van niemand afhankelijk en douchen wanneer je maar wilt. Dit tot volle tevredenheid, kan het iedereen aanbevelen. Service van Douchesimpel is uitstekend, reageren heel snel en vooral zeer vriendelijk.

  Wim van der Woude
  Sani-Box: douche
 • Superhandige oplossing voor als je zonder badkamer zit. Wij hebben er veel plezier en gemak van gehad. Douche werkte prima was keurig netjes en schoon. Ook niet onbelangrijk was de douchestraal die was ook hartstikke goed. Mensen binnen het bedrijf zijn ook top. Komen afspraken na werken erg netjes zijn ook voorzichtig met plaatsen en weer ophalen van de cabine. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij dit anderen zeer zeker aan! Douchesimpel bedankt!!

  Laura van Vliet
  Sani-Box: douche
 • Bij aanvang van de verbouwing van de badkamer hoorden we van DoucheSimpel. Binnen enkele dagen stond er een heerlijke douche-cabine in de garage. Slang aan de buitenkraan, afvoer met een lange slang zo in de wasbak en elke dag een warme douche, en net zo lang eronder staan als je wilt. De verbouwing liep iets uit en in goed overleg met weinig kosten konden we bijhuren. Prima oplossing, Prima service, heel blij mee.

  Rien van Beek
  Sani-Box: douche
 • Echt een super oplossing! Met je badjas en je slippers en je handdoekje naar buiten om heerlijk buiten te douchen Echt helemaal top!

  Sharon Fransen
  Sani-Box: douche

In de media